skip to Main Content
0723 273 513 0268 257 697 INFO@TRAPEFUM.RO

SHEV Systems

    Activitatea noastră a început în anul 2006 ca distribuitor pentru România al producătorului de trape de fum SIH SA FRANȚA.

În timp, pe lângă comercializarea de trape de fum, ne-am specializat în efectuarea de lucrări de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de evacuare a fumului și gazelor fierbinți prin tiraj natural, asigurând partea de montaj, service în garanție și servicii de mentenanță anuală, activitate autorizată IGSU conform OMAI 112/2014 începând cu decembrie 2014.

Autorizație IGSU

Certificare SHEVS partener SIH Franța

Vă stăm la dispoziție cu o experiență de peste 15 ani

Serviciile noastre se bazează pe competența acumulată în timp și pe cunoașterea procedurilor și a reglementărilor din domeniu, astfel încât acum putem veni cu soluții adecvate la solicitările dumneavoastră.

Cum legislația în acest domeniu al desfumării prin tiraj natural este într-o continuă modificare/adaptare la noile norme comunitare vă punem la dispoziție experiența noastră astfel încât, chiar din faza de proiectare, să venim cu o propunere de optimizare privind specificațiile, numărul și dimensiunea trapelor de fum pentru ca proiectul dumneavoastră să fie conform cu normele actuale și să fie realizat cu un cost minim pe metrul pătrat de desfumare.

Ținând cont de rezultatele proiectelor anterioare, considerăm că o colaborare în acest domeniu al desfumării, nu poate fi decât benefică, atât pentru dumneavoastră cât și pentru noi.

Back To Top